AF reef salt economy pack 5kg vrece
Kód: 12648Podrobný popis
Parametre soli sú nasledovné:
- 24 °C / 75,2 °F
- Cl – 19000-19500 mg/l
- A – 9720-11880 mg/l
- Mg – 1300-1360 mg/l
- S – 810-990 mg/l
- Ca – 410-430 mg/l
- K – 360-380 mg/l
- B – 4,05 – 5,0 mg/l
- Sr – 7,2-8,8 mg/l
- dKH – 7,4-8,2
- pH – 8,0-8,2
Odporúčaná salinita pre rôzne typy akvárií...
Makro a mikroprvky obsiahnuté v morskej vode majú rôzne hodnoty podľa úrovne salinity.
Návod na použitie:
Soľ rozpustite vo vopred pripravenej demineralizovanej vode (RO). Teplota vody by mala byť asi 24 °C. Na dosiahnutie salinity 33ppt je potrebné rozpustiť cca 3,75kg soli v 100 litroch vody (27 US gal). Roztok sa intenzívne mieša pomocou čerpadla cca 15 minút. Keď je soľ celkom rozpustená a roztok je číry, čistá voda je pripravená na použitie. Soľ uchovávajte na suchom a tmavom mieste . Po rozpustení odporúčame morskú vodu použiť do 5 dní .
Uchovávajte mimo dosahu detí! Produkt iba na použitie v akváriu! Reef Salt nie je vhodná na ľudskú spotrebu! Karta bezpečnostných údajov je k dispozícii na vyžiadanie .
Viete, ako sa naša Morská Soľ testuje?
Pri výrobe zmes morskej soli meriame z každých 1000 kg vyrobenej soli (1t /2204lb). Z každej šarže používame 3 samostatné vzorky , ktoré sa zhromažďujú počas výrobnej fázy pre účel testovania. Každá z týchto vzoriek sa rozpustí v 15 litroch RO vody. Náš skúsený tím profesionálov vykonáva analýzu ICP-OES, aby overil, že chemické zloženie je v rovnakom pomere. Ďalej sa zisťuje, či vzorky neobsahujú nežiaducich kontaminanty.
Upozornenie: Aj keď je naša soľ dôkladne zmiešaná, nie každé balenie bude identické. Parametre sa môžu mierne líšiť medzi jednotlivými baleniami v rozsahu cca 2-3%, ktoré sú v rámci noriem prijateľné . Vznikajúce nepatrné rozdiely sú výsledkom tak fyzikálnych vlastností zmesi, ako aj obmedzením dostupných techník spracovania. Prípadné vzniknuté rozdiely sú stále menšie ako rozpätie/rozdiely, pri ktorých dochádza pri meraní úrovne prvkov v našich akváriách pomocou komerčných testovacích súprav...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.